***Pisicutele au fost adoptate***Doua pisicute negre si pufoase isi cauta stapani

O postare mai speciala... Pisicutele acestea dragalase merita sa isi gaseasca un nou camin... Le-am gasit pe strada, fiind abandonate de niste oameni fara suflet. Momentan stau la prietenul meu (care, btw, mai are inca doua pisici...) Dupa cum poate stiti, si eu am doua pisicute, asa ca imi este imposibil sa le tin si pe acestea intr-un spatiu atat de mic. Ne-am atasat de ele foarte tare, iar despartirea va fi grea...


La început au fost patru pisoiasi, dar doi dintre ei au fost mai norocosi: si-au gasit deja stapani. Cele doua fetite ramase vor si ele sa aiba un camin si stapani iubitori. Sunt jucause, ascultatoare si tare, tare dragastoase. Sunt adevarate domnisoare, curate, educate la litiera si deloc pretentioase cand vine vorba de mancare.Una este foarte pufoasa, cu blanita lunga, iar cealalta este extrem de catifelata. Mai are rost sa spun ca sunt superbe? Au in jur de 3 luni si au fost deparazitate extern. Le puteti vedea oricand doriti. (pentru Brasov)

4 comentarii:

Andreea spunea...

Vai, cat sunt de dulci! Si eu am deja o pufoasa acasa, dar am dat link catre postarea ta pe Twitter si Facebook, cine stie ... poate au noroc :)

Le Bijou Joyeux spunea...

Multumesc mult, Andreea! Sa speram ca ii vede cine trebuie! :)

fotograf nunti mimi spunea...

adorabile pisicutele!

masajerotic Arad spunea...

foarte dragutze!

Trimiteți un comentariu